Komplexné riešenia
priemyselného balenia

Ponúkame odborné priemyselné balenie na profesionálnej úrovni. S našimi službami získate nielen vysoko kvalitný obal, ale aj bezpečnosť a ochranu vašich investícií.

Poskytujeme komplexné riešenia balenia pre najrôznejšie stroje, zariadenia a technologické linky. S našimi dlhoročnými skúsenosťami garantujeme individuálny prístup, šetríme vaše náklady a používame len tie materiály, ktoré sú skutočne potrebné.

Priemyselné balenie

Naše služby v oblasti priemyselného balenia zahŕňajú individuálny prístup ku každému projektu, použitie len potrebných materiálov a šetríme vaše náklady. Ponúkame najmodernejšie baliace postupy a garantujeme kvalitu a bezpečnosť každého balenia.

Exportné balenie

Naša spoločnosť je odborníkom na výrobu a dodávku exportných balení. S našimi dlhoročnými skúsenosťami udržíte svoje produkty v bezpečí počas celého tranzitu. Získajte pokoj mysle s našimi kvalitnými exportnými baleniami.

Prepravné obaly

Pripravíme pre vas riešenie na mieru, aby bola maximalizovaná bezpečnosť a ochrana vášho tovaru počas prepravy. Ponúkame širokú škálu riešení prepravných obalov, ktoré sú prispôsobené vašim špecifickým potrebám.

Prečo si vybrať nás?

Sme rodinná firma

Pracujeme rýchlo a spoľahlivo

Máme viac ako 20 ročné skúsenosti

Rozumieme výkresovej dokumentácii

Sme certifikovaná spoločnosť

Rozumieme logistickým procesom

Inovujeme výrobné procesy a technológie

Sme zodpovední, flexibilní a dodržiavame termíny

Komunikujeme vo viacerých cudzích jazykoch

Sme ekologickí a zhodnocujeme odpady

Kontaktujte nás